5023 - SMART EBIKE - Slimme elektrische fiets?

Alle nieuwe generatie Legend elektrische fietsen zijn slimme fietsen, ook wel "Smart eBikes" genoemd, die een uitstekende connectiviteit en tal van nieuwe mogelijkheden bieden dankzij de technologie die wordt gebruikt voor ons elektrische systeem.

Het MAHLE elektronische systeem met ANT+ stelt u in staat om controle te houden over uw elektrische voertuig en de omgeving, waardoor de rijervaring aanzienlijk wordt verbeterd.

Alle informatie over de route van uw eBike, maximale, minimale en gemiddelde snelheid, verbrande calorieën, hoogte, enz. wordt weergegeven op uw smartphone (IOS / Android) en in de cloudopslag dankzij de MAHLE ANT+ technologie. Verbind het via Bluetooth om toegang te krijgen tot talloze parameters en statistieken.


In de app en op www.my-smartbike.com kunt u de status van uw elektrische fiets bekijken, de motorinstellingen aanpassen, activiteiten, rapporten, locatie, eigendomsoverdracht, online meldingen controleren en nog veel meer.


Denk eraan de My Smart Bike-app op uw smartphone te installeren en deze altijd up-to-date te houden.


Downloadcentrum voor technische documentatie, apps en links

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.