6023 - Retouren van bestellingen

Algemene voorwaarden voor terugkeer


Om terugbetaling of vervanging aan te vragen, dient de klant eerst contact met ons op te nemen via een van de beschikbare kanalen:

U kunt uw bestelling aan ons retourneren door uw herroepingsrecht uit te oefenen binnen een termijn van maximaal 14 natuurlijke dagen, op voorwaarde dat de producten niet zijn gebruikt, zich in perfecte staat bevinden en in hun originele verpakking zitten.

U dient de verzendkosten naar onze magazijnen in Spanje te dragen, het verzendadres is:

Legend eBikes

Industria 60

Ripollet - Barcelona

SPANJE

Als gevolg van de herroeping zullen wij, na controle van de staat van de goederen, alle betalingen die u heeft gedaan terugbetalen, met uitzondering van de retourverzendkosten, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na de datum van herroeping. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via bankoverschrijving of een andere betaalmethode die is overeengekomen met de klant.

Speciale retourvoorwaarden voor ebikes met een proefperiode van 30 dagen en 50 km

Zoals vermeld in de promotievoorwaarden: https://legendebikes.com/nl/pages/try-legend


«Wij garanderen je een uitgebreide test met onze elektrische fietsen. Als je niet zeker weet of een e-bike iets voor jou is, krijg je de kans om het zelf uit te proberen. We geven je tot 30 dagen en 50 kilometer voor een uitgebreide dagelijkse test. Gebruik het voor woon-werkverkeer of voor een aangename fietstocht, de keuze is aan jou! Als de e-bike niet bij je past, geen probleem! We halen het gratis op en retourneren je het geld.»


U kunt uw e-bike aan ons terugsturen en uw recht op terugbetaling of productvervanging uitoefenen zonder enige kosten binnen een periode van maximaal 30 natuurlijke dagen, op voorwaarde dat het geretourneerde product:


  • Het product moet zijn aangeschaft via onze website.
  • Het mag niet meer dan 50 km hebben afgelegd.
  • Het mag geen deuken, markeringen of fysieke gebreken vertonen.
  • Het moet worden geretourneerd in de originele verpakking, in dezelfde staat als waarin het is verzonden, inclusief alle accessoires en documentatie die bij het pakket waren inbegrepen.

Om een terugbetaling of vervanging aan te vragen, moet u binnen 30 natuurlijke dagen contact opnemen met Legend eBikes vanaf het moment van levering van het product via:



Wij zullen u assisteren bij het voorbereiden van de retourzending en bij de coördinatie met de vervoerder. Wij zullen het transportbedrijf voor u regelen.

Stuur terug

Om de retourzending te regelen, volg deze stappen alstublieft:

  1. Voorzie gedetailleerde informatie zodat we uw verzoek kunnen verwerken: Leg de redenen van de retourzending uit, de staat van het product dat u wilt retourneren en of u de originele verpakking en alle accessoires bewaart.
  2. Bevestig het afleveradres, telefoonnummer en de voorkeurstijd om het product op te halen.
  3. Bewaar de fiets in de originele verpakking, met alle accessoires en de juiste bescherming. Fietsvervoer is zeer delicaat en kan beschadigd raken tijdens het transport. Dit is zeer belangrijk, want het garandeert dat de fiets in goede staat naar het magazijn wordt teruggestuurd.
  4. Zodra de fiets is ingepakt, laat het ons weten zodat we een transporteur kunnen sturen om de fiets op te halen op het door u gekozen adres en tijdstip.

We raden u ook aan foto's van de fiets en de verpakking te maken en deze naar ons te sturen voordat u het pakket aan de transporteur overhandigt. In geval van schade kunnen we een schadeclaim indienen bij de transporteur.

Vergoeding

Nadat de staat van de goederen is gecontroleerd, zal het bedrag van het artikel worden terugbetaald. Als het product wordt geretourneerd in niet-originele staat (deuken, merken, fysieke schade of ontbrekende accessoires), kunnen we de waarde van het product verminderen met de kosten van benodigd herstel.

  • Korting van 100 EUR voor het ontbreken van sleutels
  • Korting van 60 EUR voor het ontbreken van een oplader
  • Korting van 50 EUR voor het ontbreken van handleidingen en documentatie

Schade veroorzaakt door onvoldoende bescherming wordt beoordeeld.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.