33023 - Retourneren Amazon en andere marktplaatsen

Voor Amazon- en andere marktplaatsklanten geldt dat je het product binnen 30 dagen na ontvangst kunt retourneren als je niet tevreden bent met je aankoop.

Om een product dat via een marktplaats is gekocht te retourneren, ga je naar je Marktplaats-account waar je het product hebt gekocht en klik je op "Producten retourneren" om het retourproces te starten.

Producten moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen en met de originele verpakking. Nieuwe producten moeten dus nieuw, ongebruikt en compleet worden geretourneerd.

Bij Legend eBikes geven we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruikte elektrische fietsen te retourneren, mits ze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Ze mogen niet meer dan 50 km hebben gereden.
  • Ze mogen geen schade, deuken, merken of fysieke gebreken hebben.
  • Ze moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, in dezelfde staat als waarin ze zijn verzonden, met alle accessoires en documentatie die in de verpakking zaten.

Over het algemeen zijn de transportkosten voor rekening van de koper.

Verzenden

Om de retourzending te regelen, volg deze stappen alsjeblieft:

  1. Geef gedetailleerde informatie zodat we je verzoek kunnen verwerken: leg de redenen voor de retourzending uit, de staat van het product dat je wilt retourneren en of je de originele verpakking en alle accessoires bewaart.
  2. Bevestig het afleveradres, het telefoonnummer en het gewenste tijdstip voor het ophalen van het product.
  3. Bewaar de fiets in de originele verpakking, met alle accessoires en de juiste bescherming. Fietsen zijn zeer delicaat tijdens transport en kunnen beschadigd raken. Dit is zeer belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat de fiets in goede staat wordt teruggestuurd naar het magazijn.
  4. Zodra de fiets is ingepakt, laat het ons weten zodat we een vervoerder kunnen sturen om de fiets op te halen op het adres en het tijdstip dat voor jou het meest geschikt is.

We raden je ook aan foto's van de fiets en de verpakking te maken en deze via Amazon naar ons te sturen voordat je het pakket aan de vervoerder overhandigt. In geval van schade kunnen we schadeclaim indienen bij de vervoerder.

Vergoeding


Nadat de staat van de goederen is gecontroleerd, zal overgegaan worden tot terugbetaling van het artikelbedrag. Indien het product wordt teruggestuurd in een niet-originele staat (deuken, markeringen, fysieke schade of ontbrekende accessoires), kunnen we een waardevermindering van het product toepassen die overeenkomt met de kosten voor noodzakelijke herconditionering.


  • Korting van 100 EUR voor ontbrekende sleutels
  • Korting van 60 EUR voor ontbrekende oplader
  • Korting van 50 EUR voor ontbrekende handleidingen en documentatie

Schade veroorzaakt door onvoldoende bescherming wordt beoordeeld.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.