88023 - Over ons

Legend eBikes is een Spaans bedrijf gevestigd in Ripollet, Barcelona, dat gespecialiseerd is in de productie van slimme elektrische fietsen (Smart eBikes). Opgericht in 2012 door drie enthousiastelingen van duurzame mobiliteit, had ons bedrijf als doel de sector te revolutioneren en milieuvriendelijke en efficiënte vervoersoplossingen te bieden.

We bieden een breed scala aan modellen van opvouwbare elektrische fietsen die zijn aangepast aan verschillende activiteitengebieden. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit, originaliteit en diversiteit van onze producten heeft het merk Legend eBikes zich uitgebreid buiten de Spaanse grenzen en is het aanwezig in het grootste deel van Europa, evenals in landen als Uruguay en Nieuw-Zeeland.

Onze aanpak

Bij Legend eBikes geloven we sterk in een milieuvriendelijke wereld waarin technologie en innovatie het leven van mensen verbeteren. We streven ernaar producten te creëren die snel en comfortabel reizen mogelijk maken, zowel in stedelijke als landelijke omgevingen.

We zijn gepassioneerd over fietsen en technologie, en het is deze combinatie die ons voortdurend aanzet tot innovatie. Ons hooggekwalificeerde en veeleisende technische team werkt aan het ontwerp, de kwaliteit en de innovatie van onze producten om een optimale en bevredigende rijervaring te bieden.

Spaans ontwerp, Portugese productie, Duitse technologie

Bij Legend eBikes streven we naar internationale samenwerking om de uitmuntendheid van onze producten te waarborgen. Onze elektrische fietsen worden ontworpen in Barcelona, waar we profiteren van de rijke fietscultuur en passie voor design om originele en aantrekkelijke modellen te creëren.

We hebben voortdurend vier solide en lichte aluminium frames ontwikkeld en verbeterd, met onberispelijke afwerkingen en perfect aangepast aan elk type gebruik. Onze fietsen zijn licht, krachtig, comfortabel, bieden volledige controle en zijn geoptimaliseerd voor uitzonderlijke balans en wendbaarheid.

De productie van onze fietsen vindt plaats in Portugal, in nauwe samenwerking met experts uit de sector. We werken met nauwgezetheid en toewijding om ervoor te zorgen dat elk van onze fietsen voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

We zijn trots op de Duitse technologie van de MAHLE-groep. Deze samenwerking stelt ons in staat hoogwaardige en prestatiegerichte componenten in onze elektrische fietsen te integreren, waardoor onze klanten een uitzonderlijke en betrouwbare rijervaring krijgen.

Naast het leveren van een onberispelijke technische en after-sales service is Legend eBikes ook een toonaangevend en verantwoord merk in de sector, met gecertificeerde partners in meer dan 10 landen. Onze ingenieurs en technici zijn getraind in de Verenigde Staten door de Light Electric Vehicle Association (LEVA) en beschikken over de nieuwste technologieën en diagnostische tools.

Onze visie

Bij Legend eBikes is onze visie om een van de leiders op de markt van elektrische fietsen te worden. We willen actief bijdragen aan de transformatie van stedelijke mobiliteit door kwaliteitsproducten aan te bieden die duurzaam en gezond transport bevorderen.

We streven ernaar erkend te worden als een toonaangevend merk in heel Europa in het segment van hoogwaardige elektrische fietsen. We willen blijven groeien en onze oplossingen voor duurzame mobiliteit naar een breder publiek over de hele wereld brengen.

Word lid van onze gemeenschap

Als je onze passie voor duurzame mobiliteit deelt en deel wilt uitmaken van onze community, nodigen we je uit om onze reeks Legend elektrische fietsen te ontdekken! Neem vandaag nog contact met ons op en begin te genieten van de unieke ervaring die onze elektrische fietsen bieden.

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube om op de hoogte te blijven van ons nieuws en ontdek hoe Legend elektrische fietsen je manier van verplaatsen door de stad kunnen transformeren.

We hopen je te mogen vergezellen op je reis naar een schonere en gezondere toekomst. Neem nu contact met ons op en sluit je aan bij de revolutie van elektrische mobiliteit met Legend eBikes!

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.