89023 - Lijst van slijtageonderdelen

De belangrijkste slijtageonderdelen van onze e-bikes die als verbruiksartikelen worden beschouwd, zijn onder andere:

Banden

Binnenbanden

Spaken en nippels

Wielenkernen

Lagers en lagercups

Ketens

Tandwielen en kettingbladen

Pedalen

Zadelhoezen

Handvatten en stuurlinten

O-ringen

Kabels en behuizingen

Schijfremrotors

Schokdemperverbindingen

Verlichting en lampen

Remblokken

Afdichtingen en stofkappen

Schroeven

Draadstangen

Rubberen onderdelen

Elektrische kabels met beweging

De garantie dekt de normale slijtage van deze vergankelijke componenten niet. De garantie dekt ook geen roestvorming door afzetting op metalen onderdelen. Dit proces is te wijten aan onjuiste reiniging, zonder spoelen of drogen achteraf.