45023 - Hebben de fietsen LCD-schermen?📟📱🖥️

Ja, onze Legend-fietsen hebben inderdaad verschillende displays.

iWoc 5 en iWoc TRIO+

Dit is een eenvoudige, nauwkeurige en compacte bediening, ontwikkeld door MAHLE met BluetoothⓇ technologie.

Met dit display werkt je Legend eBike perfect en kun je het elektronische systeem bedienen. Je kunt de ondersteuning verhogen en verlagen en op elk moment het batterijniveau controleren.

Als je meer real-time informatie wilt, kun je profiteren van de vele functies die de Bluetooth-technologie biedt. Download en installeer gewoon de gratis My Smart Bike-app op je Android- of iOS-smartphone en koppel deze aan de fiets via de Bluetooth-module die is inbegrepen bij de joystick.

Je vindt de gebruikershandleidingen op deze link: DOWNLOADCENTRUM VOOR TECHNISCHE DOCUMENTATIE, APPS EN LINKS.

iWoc 5

De joystick heeft 3 functieknoppen, 2 lijnen met witte LED's en Bluetooth-verbinding. Standaard display tot 2022.

Functies

• De bovenste LED-schaal geeft het batterijniveau aan.
  • De onderste LED-schaal geeft het ondersteuningsniveau aan.
  • Bovenste knop: Ondersteuning verhogen | Licht inschakelen
  • Middenknop: AAN-UIT | Bluetooth inschakelen
  • Onderste knop: Ondersteuning verlagen | "Walk assist" (loopondersteuning)

iWoc TRIO+

De joystick heeft 3 functieknoppen, 2 centrale RGB LED's, Bluetooth- en ANT+-verbinding. Standaard display vanaf 2023.

Functies

• Vaste RGB: Batterijniveau.
    • 100% lading: LED kleur wit
    • 0% lading: LED kleur rood
  • Knipperende RGB: Niveau van ondersteuning.
    • Zonder ondersteuning: LED kleur wit
    • 25% - 60% - 100% Ondersteuning: LED kleur blauw tot oranje
    • Aangepaste ondersteuning: LED kleur rood
  • Bovenste knop: Ondersteuning verhogen | Licht inschakelen
  • Middenknop: AAN-UIT | Bluetooth inschakelen
  • Onderste knop: Ondersteuning verlagen | "Walk assist" (loopondersteuning)

PULSAR ONE

Het PULSAR ONE-display is optioneel en vereist de iWoc TRIO+ joystick. Beide maken gebruik van BluetoothⓇ en ANT+Ⓡ technologie die gelijktijdige connectiviteit met meerdere externe apparaten mogelijk maakt. Apparaten zoals hartslagmeters, cadansmeters, etc.

Beschrijving

In deze link vind je de beschrijving van het PULSAR ONE-display op onze website. Je kunt meer gedetailleerde informatie vinden over de ANT+ technologie in het artikel "Wat is het verschil tussen ANT en ANT+?"

Handmatig

De gebruikershandleiding van de PULSAR ONE is beschikbaar in deze link.

Compatibiliteit met iWoc 5 en iWoc TRIO+

Modellen van Legend eBikes die zijn uitgerust met iWoc 5 (dit model) kunnen probleemloos worden geüpgraded naar TRIO+.

Je kunt de PULSAR ONE samen met de iWoc TRIO+ aanschaffen, gekoppeld en klaar om op je e-bike te installeren. Vergeet niet ons het serienummer van je e-bike te verstrekken, zodat we de juiste configuratie kunnen uitvoeren en je het in "Plug and Play"-modus ontvangt.

Dashboard

Vanaf je persoonlijke pagina in de cloud www.my-smartbike.com kun je alle informatie over je ritten bekijken: maximale, minimale en gemiddelde snelheid, verbrande calorieën, hoogte, moeilijkheidsgraad van de route, gedetailleerde tijden, enzovoort.

Via geïntegreerde webservice zoals STRAVA kun je alle details delen en vergelijken met andere gebruikers die hun activiteiten openbaar hebben gemaakt.

Fietsen zal nooit meer hetzelfde zijn.